Instagram планує ввести нову функцію Throwback Feed

Instagram планує ввести нову функцію Throwback Feed

Соціальна мережа Instagram працює над новою функцією Throwback Feed. Функція перебуває на ранньому етапі розробки. Користувачі зможуть переглядати свої старі публікації у спеціально створеній стрічці. Це дозволить зручно переглядати пам’ятні моменти без необхідності вручну шукати їх у профілі.

За задумом, нова опція нагадуватиме On This Day, яка вже є на Facebook. Але поки невідомо, чи стрічка буде створена за алгоритмом, чи користувачі зможуть самостійно керувати контентом у цьому розділі.

Фото: Instagram планує ввести нову функцію Throwback Feed

Оскільки функція передбачає доступ до минулих публікацій, питання конфіденційності та контролю користувачів над даними будуть ключовими.

Instagram поки що не підтвердив розробку Throwback Feed, а також не назвав орієнтовної дати її запуску. Тому варто очікувати офіційних повідомлень від соцмережі. 

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого