Instagram оновлює чернетки Reels

Instagram оновлює чернетки Reels

Instagram додав дві нові функції для управління чернетками Reels, що дозволить спростити процес підготовки відео та їх публікації. 

Одна з нових можливостей — іменування чернеток. Тепер користувачі можуть надавати назви своїм відео.  Це дозволить уникнути плутанини та швидше знайти необхідні відео серед чернеток.

Друга нова функція — планування публікацій. Вона дозволяє кріейторам запланувати конкретну дату та час публікації Reels безпосередньо з папки чернеток. Це допоможе спростити процес планування контенту, дотримуватися графіків публікацій та ефективніше організувати час.

Фото: Нові функції Інстаграму

Ці функції спрямовані на підвищення продуктивності роботи з контентом та полегшення процесу управління стратегією публікацій.

Користувачі можуть скористатися новими можливостями, оновивши застосунок Instagram або звернувшись до офіційних рекомендацій платформи.

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого