Instagram дозволить блогерам створювати свої ШІ-версії

Instagram дозволить блогерам створювати свої ШІ-версії

Meta планує додати в Instagram платформу для створення ШІ-версій користувачів. Згідно з новими скриншотами, опублікованими Алессандро Палудзі, Instagram готує до запуску інструмент, який дозволить створювати свої віртуальні копії.

Основний акцент робиться на блогерів та знаменитостей. Meta анонсувала цю опцію ще у квітні, як продовження своєї програми ботів, що імітують знаменитостей.

Як повідомляє The New York Times, програма Creator A.I., що наразі проходить ранні етапи тестування дозволить інфлюенсерам спілкуватися з фанатами через прямі повідомлення та коментарі. Ця програма буде чатботом, що імітує стиль інфлюенсера для відповідей фанатам.

Основна мета, за словами Meta, полягає в допомозі блогерам впоратися з адміністративними завданнями. Проте виникає питання, чи буде така взаємодія корисною та цікавою для користувачів.

Meta вважає, що можливість створення ботів стане важливим фактором диференціації. Компанія сподівається, що користувачі захочуть взаємодіяти з ботами, які імітують відомих людей. Проте є сумніви щодо того, наскільки це буде цікавим для користувачів.

Джерело: SocialMediaToday

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого