Instagram додає можливість коментувати Stories

Instagram додає можливість коментувати Stories

Instagram запроваджує нову функцію додавання коментарів до Stories. Всі коментарі будуть видимі для тих, хто переглядає розповідь. Вони з’являтимуться над елементами управління та деталями перегляду внизу екрана. 

Деякі користувачі вже отримали сповіщення про нову опцію. Це нововведення спрямоване на те, щоб залучити більше користувачів до обговорення історій та збільшити охоплення на акаунті. 

Автори можуть вимикати коментарі до Stories, якщо не бажають, щоб їхні публікації коментували. 

Цю функцію Instagram вводить для збільшення взаємодії на платформі. За словами керівника Instagram Адама Моссері, користувачі дедалі частіше публікують Stories і реагують на них через приватні повідомлення, ніж роблять публікації у стрічці та коментують їх.

Instagram очікує, що нова функція збільшить кількість коментарів, що сприятиме більшій взаємодії між користувачами. Це допомагатиме утримати їх на платформі та стимулюватиме подальший розвиток.

Джерело: SocialMediaToday

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого