Google запустили червневе оновлення для боротьби зі спамом

Google запустили червневе оновлення для боротьби зі спамом

Компанія Google почала впроваджувати червневе оновлення системи захисту від спаму, яке, як очікується, займе до тижня. Це планове оновлення має вдосконалити автоматизовані системи Google для виявлення пошукового спаму.

Хоча конкретні деталі оновлення не розголошуються, Google підтвердив, що воно не пов’язане з алгоритмічним застосуванням політики щодо зловживання репутацією сайтів. Основна увага приділяється вдосконаленню систем SpamBrain, ШІ-інструменту Google для запобігання спаму.

Сайтам, які помітять зміни в пошуковому рейтингу після цього оновлення, рекомендується переглянути та дотримуватися політики Google щодо боротьби зі спамом. Дотримання цих правил може допомогти відновити або покращити рейтинги з часом.

Попереднє схоже оновлення щодо спаму відбулося в березні 2024 року і завершилося 20 березня. Червневе оновлення є першим значним коригуванням алгоритму з того часу.

SEO-спеціалістам слід бути пильними щодо будь-якого впливу оновлення на ефективність їхніх сайтів.

Джерело: Search Engine Land

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого