Google Search Console впроваджує нову систему рекомендацій для оптимізації сайтів

Google Search Console впроваджує нову систему рекомендацій для оптимізації сайтів

Google Search Console починає впроваджувати нову функцію рекомендацій, яка зараз доступна для деяких користувачів. Ця система надає поради щодо оптимізації індексації, сканування та обслуговування сайтів на основі даних з Search Console.

Функція рекомендацій у Search Console показує можливості для оптимізації сайтів, базуючись на зібраних даних. Вона надає конкретні поради щодо індексації сторінок, їх сканування та технічного покращення сайту, що потенційно допоможе підвищити видимість в пошуковій системі Google.

Рекомендації оновлюються регулярно, щоб спеціалісти могли отримувати актуальну інформацію та своєчасно впроваджувати необхідні зміни. Якщо Google не має рекомендацій для сайту, значить всіх вимог дотримано і ця функція не буде відображати поради.

Фото: Google Search Console впроваджує нову систему рекомендацій для оптимізації сайтів

Які практичні рекомендації для користувачів можна отримати з функції:

  • Поради щодо перевірки правильності індексації сторінок та усунення можливих проблем.
  • Оптимізація швидкості та якості сканування сайту.
  • Забезпечення стабільної роботи сайту та швидкого завантаження сторінок.
Для власників сайтів, авторів контенту та SEO-спеціалістів ці рекомендації можуть стати важливим інструментом для покращення видимості сайтів у пошуку. Вони допомагають швидко виявляти та виправляти проблеми, що впливають на продуктивність сайту. Адже не в кожного є можливість проводити аудити й моніторинги для виявлення проблем, поки вони не стають критичними.

Більше інформації можна знайти у допоміжному документі Google. Слідкуйте за новими рекомендаціями у Search Console, щоб максимально використовувати їх для покращення роботи сайту.

Джерело: Search Engine Land

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого