Google показав найпопулярніші тренди на Гелловін 2024

Google показав найпопулярніші тренди на Гелловін 2024

Google випустив нову версію сервісу Frightgeist, який відображає найпопулярніші пошукові запити, пов’язані з Гелловіном 2024 року. Frightgeist аналізує активність користувачів у США та пропонує список топових костюмів, макіяжу, декору і навіть ідей для святкових вечірок.

Серед топових костюмів цього року опинилися герої фільмів «Бітлджус», «Дедпул і Росомаха» та «Думками навиворіт». Сервіс також відзначає тренди серед дитячих костюмів та навіть святкового одягу для домашніх тварин. Найпопулярнішим костюмом для собак став Dogpool — собача версія персонажа Дедпула.
Фото: Найпопулярніші тренди на Гелловін 2024

Цікаво, що серед фаворитів є також костюм австралійської брейкдансерки Raygun.

Frightgeist пропонує детальні дані, зокрема карту США, яка показує, які костюми є найпопулярнішими в кожному штаті. Знання поточних трендів допоможе налаштувати маркетингові кампанії та привернути більше уваги клієнтів.

Фото: Карта США, яка показує популярні костюми у кожному штаті

Цього року Google не додав свій інструмент Costume Wizard для підбору костюмів, проте тренди, представлені у Frightgeist, надають достатньо інформації для натхнення.

Costume Wizard — це інструмент від Google, який раніше допомагав вибирати костюм на Гелловін. Користувачі могли налаштувати вибір за популярністю, унікальністю та іншими параметрами.

Джерело: SocialMediaToday

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого