Google Photos може отримати розширення на основі Gemini

Google Photos може отримати розширення на основі Gemini

Незабаром у Google Photos може з’явитися нове розширення Gemini, яке дозволить шукати фотографії за допомогою звичайних фраз. Воно працюватиме подібно до функції Ask Photos, де можна шукати фото, використовуючи природні фрази, а не конкретні ключові слова. 

У новій бетаверсії застосунку Google для Android було знайдено ознаки інтеграції Gemini з Google Photos. Воно дозволить користувачам пригадувати моменти з минулого — наприклад, першу страву чи першу подорож. 

Також він зможе використовувати фотографічну пам’ять — розпізнавати деталі на зображеннях і допомагати згадувати об’єкти чи події на фото. 
Google Photos може отримати розширення на базі Gemini

Функція Ask Photos вже дозволяє шукати фото за запитами типу «катання на ковзанах» чи «малювання у дворі». А Gemini дасть можливість ставити складніші запитання: «Який у мене номерний знак?» або «Що я робив у подорожі до Японії?». Також можна буде створювати альбоми та ділитися спогадами з друзями.

Поки що розширення Gemini для Google Photos недоступне, але його запуск очікують разом із ширшим впровадженням функції Ask Photos.

Джерело: Neowin

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого