Google оновили Gemini в Gmail: тепер ШІ допоможе покращити чернетки

Google оновили Gemini в Gmail: тепер ШІ допоможе покращити чернетки

Компанія Google представила оновлення для інструментів Gemini у Gmail, яке дозволяє користувачам підправляти та покращувати вже написані чернетки створених листів. Окрім наявних опцій «Help me write» — «Оформити» та «Розширити», додали функцію «Відшліфувати», яка допомагає покращити текст.

Компанія також інтегрувала швидкі доступи до цих інструментів у тілі листів на Android та iOS, щоб користувачі могли просто скористатися цими можливостями.

Інструменти доступні для користувачів з підпискою на Google One AI Premium або для тих, хто придбав доповнення Gemini для Workspace. Коли починаєте писати листа або відкриваєте чернетку з 12 і більше слів, з’являється нова кнопка «Відшліфувати мою чернетку», яка дозволяє ШІ допомогти з корекцією тексту.

Завдяки оновленню процес написання листів став швидшим і простішим для тих, хто користується платними послугами Google.

Джерело: The Verge

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого