Google оновила форму запиту на зміни в кампаніях Performance Max

Google оновила форму запиту на зміни в кампаніях Performance Max

Компанія Google представила оновлену версію офіційної форми, яка призначена для подання запитів на зміни в кампаніях Performance Max. Це покращення має підвищити ефективність управління кампаніями та прискорити процес внесення змін.

Серед ключових оновлень:

  • Швидше сповіщення про впровадження змін. Тепер форма включає нове сповіщення, яке інформує про те, що використання стандартного або адміністративного облікового запису може прискорити процес впровадження змін.
  • Перевірка доступу до облікового запису. Додано питання з відповідями «Так/Ні», щоб краще зрозуміти рівень доступу користувача до облікового запису, зокрема, чи має особа адміністративний або стандартний доступ.
  • Розширене поле «Тип зміни». Це дозволяє одночасно вибирати кілька опцій: додавання негативних ключових слів, виключення тем і розміщень, і дозволяє подати один запит для кількох змін.
Фото: Google оновила форму запиту на зміни в кампаніях Performance Max

Оновлена форма запиту на зміни для кампаній Performance Max вже доступна для використання. Це оновлення допомагає спростити процес управління кампаніями та забезпечити чіткішу структуру для прискореного впровадження змін.

Джерело: Search Engine Land

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого