Google Meet отримав оновлення дизайну з Material 3

Google Meet отримав оновлення дизайну з Material 3

Google Meet оновлює свій інтерфейс, орієнтуючись на систему дизайну Material 3. Це оновлення покращує візуальне сприйняття і є першим з декількох покращень, запланованих на наступний рік.

Material 3, або Material You, це нова дизайн-мова Google, що дозволяє користувачам персоналізувати інтерфейс своїх пристроїв завдяки динамічним колірним схемам. Вона забезпечує уніфікований дизайн для всіх програм та сервісів Google.

Оновлення фокусується на елементах управління під час виклику, вони отримали оновлені кольори та динамічні форми. Ці зміни є суто візуальними, без додавання нових функцій.

Фото: Google Meet отримав оновлення дизайну з Material 3

Користувачі скоро побачать ці оновлення під час використання програми в у браузері, в режимі «картинка в картинці», в інших сервісах Google — Документи та Слайди, під час прямих трансляцій.

Розгортання починається сьогодні й займе близько двох тижнів, щоб охопити всіх користувачів. Оновлення доступне всім користувачам Google Workspace та власникам особистих акаунтів Google.

Джерело: Google

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого