Google інтегрує чатбот Gemini у Workspace

Google інтегрує чатбот Gemini у Workspace

Google інтегрує чатбота Gemini у свою платформу Google Workspace — це допоможе користувачам підвищити ефективність роботи в Gmail, Docs і Drive завдяки штучного інтелекту. За даними компанії, завдяки цьому оновленню можна заощадити в середньому 105 хвилин на тиждень і покращити якість роботи для 75% користувачів.

Gemini став доступним у рамках бізнес-планів Google Workspace, таких як Business, Enterprise і Frontline. Ця інтеграція також гарантує високий рівень захисту даних — Google запевняє, що дані організацій не використовуються для тренування ШІ-моделей.

Компанія також запустила новий інструмент Security Advisor — новий інструмент для IT-адміністраторів, який надаватиме IT-адміністраторам конкретні поради для покращення захисту даних та запобігання кіберзагроз. 

Також, чатбот відповідає міжнародним стандартам безпеки SOC 1/2/3 та ISO 27001.

SOC 1/2/3 — це стандарти безпеки, які використовуються для оцінки та аудиту контролю захисту даних компаній. Вони показують, що система відповідає певним вимогам безпеки та конфіденційності даних.

ISO 27001 — це міжнародний стандарт управління інформаційною безпекою, який гарантує, що компанія захищає дані відповідно до найвищих стандартів безпеки.

Бізнеси можуть почати використовувати чатбот Gemini вже сьогодні, щоб оптимізувати свої робочі процеси та забезпечити дотримання найвищих стандартів безпеки.

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого