Google Chrome додав синхронізацію груп вкладок на iOS

Google Chrome додав синхронізацію груп вкладок на iOS

Google продовжує удосконалювати браузер Chrome, додаючи нові можливості. Тепер власники iPhone та iPad зможуть створювати та організовувати групи вкладок.

Щоб створити нову групу, потрібно натиснути та потримати палець на вкладці у меню перемикання, також можна призначати кольорові коди для естетичного вигляду. Ця функція вже була доступна на Android та ПК із 2020 року, а зараз зʼявилася на iOS.

Найближчим часом Google планує впровадити синхронізацію груп вкладок між пристроями. Це стане корисним у різних ситуаціях, наприклад, якщо зберігаєте статті на комп’ютері та хочете продовжити читання на телефоні, не втрачаючи збереженого контенту.

Також Google тестує функцію пропозицій відкритих вкладок на інших пристроях. Це корисно, якщо читаєте довгу статтю на комп’ютері й раптово змушені завершити читання, Chrome запропонує продовжити роботу з тією самою вкладкою на смартфоні.

Повна синхронізація вкладок і функція пропозицій URL розгортаються поступово, тож можуть бути не у всіх користувачів відразу.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого