EcoFlow випустили капелюх Power Hat із сонячними батареями, який може зарядити смартфон

EcoFlow випустили капелюх Power Hat із сонячними батареями, який може зарядити смартфон

Компанія EcoFlow представила цікавий виріб — капелюх Power Hat із вбудованою сонячною панеллю, яка дозволяє підживити смартфон.

Цей широкий капелюх від сонця має вбудовані елементи гнучких сонячних батарей. Це дозволяє конвертувати зелену енергетику спекотного сонця і зарядити телефон потужністю 4000mAh за 3-4 години. Такий головний убір підійде для використання на природі або під час блекаутів.

Сонячні елементи капелюха зроблені з гнучкого матеріалу PERC монокристалічного кремнію. Вони забезпечують зарядку потужністю 12 Вт через USB-A та USB-C роз’єми на крисах капелюха. Вага самого капелюха складає 370 грамів.

До речі Power Hat має ще й захист IP65, тобто в ньому можна засмагати й він не боїться дощу. Капелюх доступний у двох розмірах: менший — 56-58 см, більший — 59-61 см. Вартість такого аксесуара $129, а ціна для передзамовлення складає $79.

Попередні замовлення на сайті EcoFlow приймаються до 31 серпня, перші постачання можна очікувати приблизно у середині вересня.

Джерело: TheVerge

Фото: Хто така Сьюзан Войчицькі, її шлях у YouTube та цікаві факти
Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого