Djinni забороняє рекрутерам не відповідати на заявки кандидатів

Djinni забороняє рекрутерам не відповідати на заявки кандидатів

Платформа Djinni оголосила про нове правило, яке змінює процес публікації вакансій та має розв’язати проблему з ігноруванням відгуків кандидатів на вакансії. Тепер рекрутери не зможуть повторно публікувати вакансії, поки не опрацюють усі непрочитані заявки кандидатів.

Djinni.co — український сайт для анонімного пошуку роботи IT-спеціалістами, створений 15 грудня 2012 року. Спочатку діяв під назвою Djinn як частина DOU.ua, але згодом перейшов на окремий домен. Сьогодні він, поряд з LinkedIn, є одним із найпопулярніших ресурсів для пошуку роботи в українському IT-секторі.

За новими правилами, рекрутери тепер мають два варіанти опрацювання заявок

  • автоматично відмовити всім непрочитаним кандидатам;
  • відповідати на заявки кандидатів вручну. 
Фото: оновлення Джинні

У гіршому випадку кандидати отримають відмову без детального фідбеку, але їхні заявки принаймні не залишатимуться без відповіді. У кращому — зросте кількість відповідей, що зробить процес рекрутингу прозорішим та ефективнішим.

Джерело: Телеграм-канал Djinni

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого