Dell змушує повернутися в офіси відділ продажів

Dell змушує повернутися в офіси відділ продажів

Компанія Dell Technologies оголосила про зміни в політиці роботи для команди продажів, зобов’язавши співробітників повернутися в офіс на п’ять днів на тиждень.

Ці зміни почнуть діяти вже з наступного тижня. У новому розпорядженні зазначено, що всі працівники відділу продажів, які мають можливість працювати в офісах Dell, повинні це робити, незалежно від їхньої ролі. Віддалена робота, згідно з новими правилами, має бути винятком, а не нормою.

Внутрішній меморандум, підписаний Біллом Сканнеллом і Джоном Бірном, керівниками відділу продажів, вказує, що деякі співробітники все ж можуть залишатися на віддаленій роботі, якщо їхні обов’язки цього вимагають.

Dell повторює схожу політику, яку раніше запровадили Amazon. За даними внутрішніх досліджень Dell, команда продажів демонструє вищу продуктивність під час роботи в офісі.

Цей підхід є суттєвою зміною позиції засновника і генерального директора Майкла Делла, який два роки тому виступав на підтримку віддаленої роботи.

Цього року Dell зосередилася на продажу серверів, оптимізованих для штучного інтелекту, та змінила структуру відділу продажів. У серпні компанія скоротила штат та створила нову команду, спрямовану на розвиток ШІ-напрямку.

Джерело: Bloomberg

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого