CrowdStrike отримує нагороду за «Найепічніший провал» після глобального збою в ІТ-системах

CrowdStrike отримує нагороду за «Найепічніший провал» після глобального збою в ІТ-системах

Компанія CrowdStrike, яка нещодавно пережила глобальний збій у роботі IT-систем через оновлення програмного забезпечення, не уникає надмірної уваги до неї. Президент компанії Майкл Сентонас особисто отримав нагороду за «Найепічніший провал» на церемонії Pwnie Awards під час конференції Def Con.

Організатори пояснили, що ця остання нагорода була змінена в останній момент. Аудиторія, присутня на нагородженні, тепло зустріла Сентонаса. Коли комічно великий трофей винесли на сцену під гучні вітання, чоловік зізнався, що це точно не та нагорода, якою можна пишатися.

«Я думаю, команда була здивована, коли я відразу сказав, що візьму її. Оскільки ми жахливо помилилися, ми неодноразово про це говорили. Надзвичайно важливо визнавати свої помилки, коли ти робиш щось добре, і надзвичайно важливо визнавати їх, коли ти робиш щось неправильно», — Майкл Сентонас, президент компанії CrowdStrike.

Нагадуємо, нещодавно оновлення CrowdStrike стало причиною глобального IT-збою.

Джерело: TechCrunch 

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого