Copilot отримав оновлення інтерфейсу та голосові команди

Copilot отримав оновлення інтерфейсу та голосові команди

Microsoft розпочав глобальне впровадження оновленого інтерфейсу Copilot. Новий дизайн робить Copilot простішим та інтуїтивнішим для користувачів. Головний екран тепер має інформаційні блоки для навігації, а внизу розміщене текстове поле для введення запитів та перегляду історії попередніх сесій.

Copilot підтримує світлу та темну теми, також можна взаємодіяти з чатом через текстові запити, завантаження зображень або голосові команди. Microsoft також додав чотири нові голоси для голосових команд: Meadow, Wave, Grove та Canyon.

Однією з ключових нових функцій стала Copilot Daily — голосова функція, яка щодня надає персоналізовані новини та оновлення.

Фото: Copilot отримав оновлення інтерфейсу та голосові команди
Інструмент використовує ШІ для формування короткого 5-хвилинного огляду новин з популярних джерел, таких як Reuters, після чого завершення відбувається з повідомленням: «Дякуємо, побачимося завтра».

Цю функцію створила команда під керівництвом Мустафи Сулеймана, співзасновника Inflection AI. Оновлений Copilot вже доступний на сайті copilot.microsoft.com.

Джерело: Neowin

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого