ChatGPT розгортає оновлення з функцією «Пам’ять» для macOS у Європі та Південній Кореї

ChatGPT розгортає оновлення з функцією «Пам’ять» для macOS у Європі та Південній Кореї

ChatGPT починає впроваджувати важливе оновлення для застосунку на macOS, яке активує функцію «Пам’ять» у Європейському Союзі та Південній Кореї. Ця функція дозволяє зберігати особисті дані та налаштування для зручнішої взаємодії з ботом.

Функція «Пам’ять» надає можливість ChatGPT запам’ятовувати уподобання, щоб потім отримувати персоналізовані відповіді.

Наприклад, якщо попросити бот запам’ятати, що вам подобаються конспекти у вигляді списків, ChatGPT зберігатиме цю інформацію для наступних сесій, адаптуючи свої відповіді відповідно до зазначених параметрів.

Ця функція повністю контролюється користувачами. Можна вмикати або вимикати її за власним бажанням, а також видаляти збережену інформацію.

Для активації функції «Пам’ять» потрібно оновити програму ChatGPT, перейшовши до налаштувань. А потім обрати «Персоналізація» та увімкнути відповідну опцію.

Раніше функція «Пам’ять» була доступна для користувачів у вебверсії, тепер її розгорнули і на застосунки для macOS у ЄС та Південній Кореї.

Джерело: Neowin

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого