CapCut припинить надавати безкоштовне хмарне сховище з 5 серпня

CapCut припинить надавати безкоштовне хмарне сховище з 5 серпня

Користувачі CapCut отримали повідомлення про зміни в умовах використання безкоштовної версії застосунку — ByteDance припинить надавати безкоштовне хмарне сховище з 5 серпня.

Фото: З 5 серпня за сховище CapCut необхідно буде платити

Раніше застосунок надавав 1 ГБ безкоштовного хмарного сховища для зберігання креативних активів, але ця опція більше не буде доступна.

Тепер користувачам доведеться платити за хмарне сховище: $2,49 на місяць за 100 ГБ і $7,49 на місяць за 1000 ГБ. Це означає, що творцям потрібно буде придбати додатковий простір або використовувати інші хмарні сервіси.

В Україні CapCut недоступний в офіційних магазинах застосунків через обмеження ByteDance. Однак, багато користувачів все ще використовують його, завантажуючи з альтернативних джерел.

CapCut також зменшить кількість співпрацівників на безкоштовному акаунті з п’яти до двох. Користувачі зможуть додати одного співпрацівника безкоштовно. Для роботи з більшою кількістю співпрацівників потрібно буде придбати пакет Team Tier, який дозволяє використовувати спільне хмарне сховище для кількох акаунтів.

Фото: Хто така Сьюзан Войчицькі, її шлях у YouTube та цікаві факти

Ці зміни означають, що користувачі, які звикли до безкоштовних можливостей CapCut, тепер будуть змушені шукати альтернативні рішення або платити за нові умови. Це може вплинути на популярність застосунку в Україні та світі.

Джерело: X (Twitter)

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого