Canva скасувала підвищення цін для тарифного плану Teams

Canva скасувала підвищення цін для тарифного плану Teams

Canva оголосила про те, що скасовує заплановане підвищення цін на підписки Teams, яке раніше викликало обурення серед користувачів. Відповідно до публікації на їхньому сайті, компанія врахувала відгуки користувачів і вирішила залишити ціну на рівні $120 на рік для команд до 5 учасників.

Раніше Canva планувала підвищити ціну до $100 за учасника для мінімум трьох людей — це викликало негативну реакцію, оскільки багато користувачів не були готові до таких витрат. Особливо це не подобалось тим, хто використовує кілька ліцензій.

У відповідь на критику, компанія повідомила: 

«Ми уважно вислухали відгуки про ці зміни та вирішили не змінювати ціну вашого плану Canva Teams. Ніяких дій з вашого боку не потрібно», — представник Canva.

Компанія також повідомила, що користувачі Canva Teams зможуть безплатно додавати до чотирьох користувачів до свого акаунта. Раніше планувалося, що наявних підписників переведуть на модель підписки, згідно з якою потрібно буде платити за кожного додаткового користувача.

Таке рішення допоможе зберегти лояльність користувачів та продовжити співпрацю з тими, хто шукає доступні рішення для командної роботи. Для тих, хто вже змінив підписку, компанія пропонує допомогу у поверненні до попереднього плану.

Canva також надіслала електронні листи, щоб підтвердити скасування підвищення цін, показуючи, що вони слухають своїх користувачів. Це позитивний сигнал для клієнтів і свідчить про важливість спілкування з аудиторією для компанії.

Джерело: feedme.design

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого