Bing тестує нову генеративну видачу

Bing тестує нову генеративну видачу

Microsoft тестує новий вид генеративної видачі Bing, на основі штучного інтелекту. У ньому поєднають результати пошуку з можливостями ШІ-моделей (LLM і SLM). Це дозволить штучному інтелекту створювати нові сторінки результатів пошуку.

Компанія пояснює, що ШІ розумітиме пошуковий запит, проаналізувавши мільйони джерел інформації. Потім модель підбиратиме контент і створюватиме новий формат результатів пошуку.

Приклад пошукового запиту «Що таке spaghetti western?» показує, як ШІ генерує результати, включно з історією жанру, головними прикладами тощо. Інформацію з пошуковика легко читати й вона містить посилання на джерела.

Зараз Microsoft тестує функцію на обмеженій кількості користувачів. Після поступово розширить доступ, збираючи відгуки, продовжуючи тестувати й вдосконалювати функцію перед широким запуском.

Ці зміни можуть вплинути на ваш трафік з Bing Search. Тому SEO-спеціалістам рекомендується регулярно перевіряти Bing Webmaster Tools, щоб бачити, як ці нововведення впливають на показник клікабельності сайту.

Джерело: Serch Engine Land

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого