Apple запускає win-back offers для повернення користувачів через знижки на підписки

Apple запускає win-back offers для повернення користувачів через знижки на підписки

Ця функція націлена на користувачів, які оплачували підписку на програму, а потім відмовилися від неї. Функція пропонує розробникам додати знижки для таких користувачів.

Наприклад, розробники можуть запропонувати підписку за $9.99 на шість місяців, а після виходу цього терміну автоматично почне нараховуватиметься стандартний тариф по $19.99 на місяць.

Apple розмістить банери з такими пропозиціями у різних частинах App Store, включно зі сторінками продуктів, рекомендаціями та розділами Today, Games і Apps.

Крім того, їх можна буде показувати в застосунках або через пряме посилання, котре розробники зможуть поширювати на власних маркетингових каналах. Очікується, що користувачі побачать такі пропозиції в App Store вже восени.

Інструмент win-back offers дасть розробникам більше можливостей для збільшення доходу від відновлених підписок. Це може бути актуальним в теперішніх умовах економічної нестабільності, коли багато людей відмовляються від платних сервісів.

Джерело: Apple

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого