Ahrefs додав функцію штучного інтелекту для аналізу пошукових результатів і ключових слів

Ahrefs додав функцію штучного інтелекту для аналізу пошукових результатів і ключових слів

Ahrefs представив нову ШІ-функцію — вона дозволяє глибше аналізувати результати пошукових систем (SERP) та надає користувачам можливість ефективніше порівнювати ключові слова.

Ahrefs — це SaaS-компанія, яка пропонує інструменти для SEO-аналізу та просування сайтів. Сервіс допомагає досліджувати ключові слова, аналізувати зворотні посилання, відстежувати позиції в пошуку та вивчати конкурентів.

Компанія заснована у 2010 році українцем Дмитром Герасименком і має штаб-квартиру в Сінгапурі.

Ця функція з’явилася у двох основних розділах: у Top Websites для аналізу SERP (Search Engine Results Page features — Сторінка результатів пошуку) і в Keyword Explorer для порівняння ключових запитів. Перші відгуки користувачів свідчать, що нова функція працює ефективно й надає корисні дані.

Оновлення поступово впроваджують серед користувачів, але точні терміни завершення запуску невідомі. Про нововведення вперше повідомив учасник SEO-спільноти Фарасат Хан.

Це доповнення до інструментарію Ahrefs може допомогти SEO-фахівцям швидше адаптувати свої стратегії до змін у пошукових результатах, зокрема щодо ШІ-контенту.

Джерело: Swipe Insight

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого