Adobe анонсує нові функції відеогенерації у Firefly

Adobe анонсує нові функції відеогенерації у Firefly

Adobe оголосив, що нові функції для створення відео за допомогою штучного інтелекту з’являться до кінця цього року. Ці інструменти, що працюють на базі Firefly, будуть доступні в бетаверсії Premiere Pro та на безплатному вебсайті.

Firefly пропонує три нові функції: Generative Extend, Text to Video та Image to Video. Наразі вони доступні тільки для обмеженого кола користувачів, але скоро будуть відкриті для всіх.

  • Generative Extend дозволяє продовжувати відео на дві додаткових секунди. Також можна плавно продовжити відео, додаючи нові кадри, створені штучним інтелектом. Аудіо теж відновлюється, але без голосів чи музики, щоб уникнути проблем з авторськими правами.
  • Text to Video та Image to Video створюють відео тривалістю до п’яти секунд на основі тексту чи зображень. Вони будуть доступні на офіційному сайті.

Adobe впевнений, що їхні інструменти штучного інтелекту допоможуть творчим професіоналам працювати швидше та ефективніше, особливо в порівнянні з іншими подібними сервісами.

Точні ціни на нові функції поки не розкриті, але інші інструменти Firefly працюють на основі кредитів де один кредит дає один результат генерації. Клієнти з дорожчими планами отримують більше таких кредитів.

Крім того, Firefly не створює відео з політиками або знаменитостями, щоб уникнути етичних проблем.

Джерело: TechCrunch

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого