Як ми допомогли отримати Google Ad Grants для Дія.Бізнес в Одесі

Inweb працює з малим та середнім бізнесом і бачить, на які труднощі натрапляє бізнес в Україні. Тому можна стверджувати, що Дія.Бізнес в Одесі працює, в тому числі й для клієнтів Inweb — теперішніх і майбутніх.

Агентство завжди готове підтримати проєкт, який зробить життя підприємців в Україні краще, тому коли центр підтримки бізнесу звернулися за допомогою, Inweb з радістю погодилися. Спільними зусиллями й всього за 10 днів агентство інтернет-маркетингу і Дія.Бізнес в Одесі отримали щомісячні $ 10 000 від Google на рекламу в пошуковій мережі Google.

Підтвердження отримання гранту для Дія.Бізнес

Google Ad Grants — програма, яка дозволяє громадським організаціям щомісячно розміщувати рекламу на суму $ 10 000 в пошуковій мережі Google. Google прагне покращувати світ і підтримувати корисні ініціативи. І це повністю збігається з бажанням команди агентства, тому Inweb допомагає некомерційним організаціям на всіх етапах отримання гранту: від збору необхідної документації та подання заявки до запуску контекстної реклами та контролю виконання умов програми. Такий шлях можна виконати й самостійно.

«Отримання грантів від Google я почав вивчати ще в кінці 2020 року. І чим більше занурювався в тему, тим виразніше бачив її потенціал для українського бізнесу. Ми в Inweb зацікавлені в розвитку ринку, тому навчилися проходити шлях отримання гранту самостійно, щоб допомагати компаніям, які можуть стати учасниками програми. За допомогою такого бюджету на рекламу можна добре підвищити впізнаваність компанії й розповісти про послуги ».
— Ігор Мутерко, засновник і керівник агентства інтернет-маркетингу Inweb.

Яка ще вигода від гранту для бізнесу, крім $10000? Підвищення впізнаваності організації, залучення нових відвідувачів на сайт (до 20 000 користувачів), можливість використовувати дані для ремаркетингу (повторного показу реклами тим, хто вже відвідав сайт), знижки на платний ліцензований софт через сервіс TechSoup (Microsoft, Adobe та інше).

Чому це працює? Згідно дослідженням , в середньому, компанії отримують $2 доходу на кожен долар, витрачений на рекламу Google Ads.

«Уже зараз в центрі, як годинник, працюють консультації з юридичних питань та питань фінансування малого бізнесу. Все це завдяки замотивованому персоналу і нашим партнерам. За допомогою гранту від Гугл, ми зможемо ширше розповідати про наші безальтернативні для міста можливості й тим самим допомогти ще більшій кількості майбутніх і вже справних підприємців ».

— Олександр Верник, засновник центру Дія.Бізнес в Одесі.

Дія.Бізнес в Одесі — центр підтримки підприємців, де можна отримати безкоштовні консультації з ведення бізнесу, протестувати продукти, відвідати освітні заходи.

«Це супер новина! Ми дуже раді, що отримали грант від Google. У нас великі плани щодо розвитку проекту Дія.Бізнес в Одесі, вже намічені конкретні кроки. І ми впевнені, що такий виділений бюджет допоможе підприємцям швидше дізнаватися про можливості нашого центру. Дякуємо нашим партнерам (агентство інтернет-маркетингу Inweb, прим.ред.) За таку швидку організацію схвалення гранту для нас і допомогу в складанні стратегії для реклами ».
— Дмитро Гайдукович, керівник офісу Дія.Бізнес в Одесі.

Якщо ви хочете пройти цей шлях разом з Inweb або вирішили пройти самостійно, але у вас з’явилися питання, звертайтесь до спеціалістів відділу Nonprofit-маркетингу Inweb.

Слідкуйте за подіями Дія.Бізнес | Одеса — не втрачайте можливостей для свого бізнесу.